Doi karateka ploiesteni s-au intors cu medalii de la Campionatul National

Citeşte mai departe...In perioada 22-24 Septembrie, la Braila, in sala Danubius , a avut loc cea de a 26 ediție a Campionatului Național de Karate Tradițional destinată Cadețior, Juniorilor,Tineretului si Seniorilor.

La acesta finala a participat si Clubul Sportiv Shiro Washi Ploiesti cu doi sportivi la categoria Juniori, care au reușit următoarele rezultate : Dumitru Dragoș la kata individual locul 2 și  enbu masculin Dumitru Dragoș si Terchila Dan locul 2 .

În urma rezultatelor Dumitru Dragos sa calificat la Finala Campionatului European de Traditional din Italia Montecatini  si la Finala Campionatului Mondial de Fudokan de la Cluj.

Antrenorul care i-a pregatit pe cei doi sportive este  Nita Sorin-  4 Dan.

Interviu// George Botez, despre marca Petrolul: “Singura posibilitate de rezolvare a problemei, in mod corect, este dialogul. O vom scoate la capat pana la urma”

Citeşte mai departe...Ieri, consilierul local PSD George Botez a motivat de ce el si colegii sai nu au venit la sedinta de Consiliu Local de indata de sambata 20 august, in care s-a dorit aprobarea proiectului de HCL cu privire la atribuirea marcii FC Petrolul Ploiesti catre Asociatia Petrolul 52. Temerile exprimate de Botez sunt justificate, iar Incomodph.ro spune ca e foarte bine ca nu a fost aprobata acea hotarare, pentru ca era clar in detrimentul suporterilor, fiind acordata pe un singur an.

M-a interesat daca exista deschidere si din partea PSD catre varianta Univeristatea Cluj, iar ce am aflat m-a bucurat. Va invit sa cititi acest intervium, sa primiti raza de speranta pe care v-o oferim si sa decideti in consecinta pentru binele acestui mare  simbol prahovean, care se numeste Petrolul Ploiesti.

Reporter: Ati declarat, in conferinta de presa pe care ati organizat-o ieri, ca membri grupului PSD au efectuat numeroase apeluri la 112. Care au fost motivele acestor apeluri?

George Botez: In timpul sedintei de consiliu de vineri s-a intamplat un lucru periculos. Pentru ca si-au sustinut punctul de vedere, colegii mei consilieri social-democrati au fost injurati si amenintati de cativa din cei aflati in sala, fara ca nimeni sa intervina. Au fost adresate injurii grele si amenintari de genul “daca nu votati va rupem scaunele pe spate” si “va dam foc, nu iesiti vii de aici “.! Exista inregistrari cu aceste incidente. Grupul de presiune aflat in sala a fost organizat si orchestrat de primarul Dobre care i-a trimis pe acestia la o “instruire” cu activul superior al PDL-ului la terasa restaurantului Orizont. Exista martori oculari in acest sens care au vazut si un senator PDL acolo. Mai regretabil este ca in sala nu era nicio forta de ordine capabila sa tina piept acestui grup de presiune. Cand viceprimarul Cristian Ganea si-a expus civilizat punctul de vedere a fost injurat si huiduit, fapt care l-a determinat sa paraseasca sala pentru ca ulterior sa aiba probleme grave de sanatate. Toti colegii mei s-au simtit amenintati la propriu si putin a lipsit ca situatia sa devina si mai grava. In acest context a fost sunat numarul de urgenta 112, de mai multe ori. Rezultatul ? Nicio forta de ordine nu s-a prezentat. Iar adjunctul Politiei Locale, Vaida, statea tupilat in sala ascuzandu-se sub sapca ca un viteaz ce este. Daca era vreo batrana cu 5 oua in piata, precis o executa si se propunea la medalie si prima ! Asta este Romania de azi, aici s-a ajuns !

Rep: Motivele acestor apeluri au stat la baza deciziei de a nu particpa a doua zi la sedinta de indata care a avut ca tema acordarea marcii catre Asociatia Petrolul 52 sau nelegalitatea proiectului de Hotarare de Consilu Local?

G.B: Dupa cum stiti, in partea a doua a sedintei de vineri, departamentele economic sI juridic au refuzat sa acorde vizele pe proiectul fantasmagoric al primarului Dobre. Colegii din consiliu nici macar nu au vazut proiectul care trebuia votat ! Nu exista fizic ! Din acest motiv nu s-a putut vota. Pai, cum ? Chemi consilierii la sedinta extraordinara si nu le arati nici macar proiectul de hotarare ? Eu, unul, nu am mai auzit asa ceva, sa votezi in orb. A doua zi situatia era identica. Era clar ca nu se va putea vota proiectul si ca prezenta acolo era pur formala. In disperarea lui, Dobre era in stare sa convoace sedinte din ora in ora pentru a arata suporterilor ca el vrea sa rezolve problema, asa cum le-a promis in campanie. Dar suporterii s-au prins ca sunt dusi cu zaharelul si i-au intors foaia primarului, intelegand ca sunt manipulati. Si cum trebuia sa existe un vinovat de serviciu el s-a numit, in acea zi, PSD, indicat de cine ? De Dobre !  Ca sa va dati seama cate minciuni s-au spus atunci, va explic un lucru. Pentru a fundamenta legal sedinta extraordinara si cea “ de indata”, Dobre a pretins ca exista urgenta deoarece sambata trebuia ca echipa de fotbal sa se inscrie in campionat cu noua denumire. Acest lucru era imposibil deoarece hotararile de consiliu local devin executorii dupa 5 zile de la aprobare, in acest termen putand fi atacate de prefectura sau chiar invalidate. Dobre stia ca tot acest circ se va termina prost, dar a preferat sa isi umileasca “colegii” din consiliu pe care i-a expus la pericole mari. A fost o incercare de manipulare vecina cu inconstienta !

Rep:  Ce presupune intrarea in legalitate a Asociatiei Petrolul 52, la care ati facut referire la conferinta de presa?

G.B: La aceasta ora, Asociatia Petrolul 52 este incompleta ca structura. Am fost informat ca 3 din cei 5 membri ai comitetului de conducere au trecut in nefiinta astfel incat, din punct de vedere legal trebuie ca asociatia sa isi modifice actele, cooptand noi membri si numind un nou consiliu director care sa lucreze valabil. Nu stiu daca s-a rezolvat aceasta problema.

R: Ce presupune obtinerea statutului de utilitate publica de catre aceasta asociatie in acceptiunea dumneavoastra si a legii si cat dureaza?

G.B: Statutul de utilitate publica presupune recunoasterea de catre autoritati a faptului ca anumite organizatii se disting de celelalte prin gama de interese pe care le promoveaza si de servicii pe care le presteaza pentru comunitate cat si disponibilitatea autoritatilor de a acorda acestor organizatii anumite facilitati, stabilite prin lege, de care se pot bucura doar organizatiile de utilitate publica, in chip preferential. Acest statut se acorda prin hotarare a Guvernului, pe baza avizului Secretariatului General. Nu pot estima durata, probabil cateva luni. Depinde de cat de repede se misca reprezentantii asociatiei.

Rep: Considerati ca muncipalitatea ploiesteana poate prelua modelul U CLuj prin care sa se constituie intr-o asociatie sportiva similara, intre primaria Ploiesti si Asociatia Petrolul 52 pe aceleasi principii legale?

G.B: Este o varianta dar nu este agreeata de o parte dintre suporteri deoarece ei doresc ca primaria sa nu se implice in proiectul care ar trebui sa fie exclusiv al lor. Nu inteleg de ce se gandeste asa, dar este o realitate ca ne confruntam cu o astfel de opinie. Probabil ca aceste idei cristalizate in randul unor suporteri sunt si ele rodul manipularii acestora. Avem o scoala de manipulare extraordinara in Ploiesti. Sa va dau un exemplu : s-a afirmat in randul unora dintre cei prezenti in sala ca eu ma intorsesem din concediu cu 2 zile inainte de sedinta si ca fusesem vazut pe aeroport, intorcandu-ma din Italia. In realitate eram in Budapesta, in concediu, cu familia, cu autoturismul. Cum vi se pare ?!

Rep: Considerati ca varianta U Cluj este in deplina legalitate si poate fi aplicata si la Ploiesti prin aprobarea transmiterii dreptului de folosinta exclusiva, totala si perpetua, cu titlu gratuita a marcii FC Petrolul Ploiesti asocierii la care am facut referire anterior?

G.B: Este una dintre variantele legale si se poate discuta pe ea. Orice varianta aleasa trebuie sa asigure echipei, in deplina legalitate, accesul la fonduri, la baze sportive, la beneficiile posibil de valorificat ca echipa a municipalitatii si a suporterilor, in acelasi timp. Insa trebuie facut un proiect serios, cu criterii de performanta, cu surse de finantare asigurate. In caz contrar este doar un experiment social in care un grup incearca sa isi impuna punctul de vedere fara sa faca dovada competentei manageriale si a posibilitatii de a reusi. Spiritul Petrolului este magnific, dar o echipa de fotbal traieste pe bani. Pe bani multi, chiar. Iar suporterii nu au posibilitatile financiare sa tina o astfel de echipa. Petrolul trebuie sa revina sus, sa faca performanta. E greu, dar este frumos sa construiesti.

Rep: Care este apelul dumneavoastra catre suporteri pentru ca sa putem relua discutiile?

G.B: Singura posibilitate de rezolvare a problemei, in mod corect, este dialogul. Acest dialog trebuie sa fie civilizat si la cote decente. Fac un apel la suporteri sa nu se mai lase manipulati de grupuri politice cu interese electorale. Desi sustin Petrolul de 45 de ani, cu mine, pana acum, nu a discutat nimeni pe marginea vreunui proiect. Sunt petrolist de cand ma stiu. Poate nu am mers cu echipa asa cum au facut-o altii, dar mereu am trait galben-albastru. Suntem impreuna pe acest drum si trebuie sa gasim solutia inteleapta. Eu am un mare defect, atat ca avocat cat si in politica : nu spun oamenilor ce vor sa auda ci ceea ce cred eu ca trebuie facut. Si asta dupa ce verific ce ar trebui facut, legal si omeneste. Asa sunt eu ! Si asa ma umplu de “prieteni”. Altii procedeaza exact invers, mint de rup pamantul pentru ca apoi sa-I deceptioneze pe cei care-i cred. O vom scoate la capat pana la urma. Stiu si simt asta.

 Cei care nu au vazut emisiunea Momentul Adevarului, de la VPTV, pe care am realizat-o marti 22 august, cu tema Petrolul, in care am prezentat cum a fost pusa in practica solutia de la Cluj, o pot vedea dand click pe acest link:
http://www.vptv.ro/emisiunea-momentul-adevarului-23-august-2016-invitati-cristi-vlad-si-gheorghe-popa/ 

Octavian Grigore i-a raspuns managerului sportiv al CSM Ploiesti, pe Facebook

Citeşte mai departe...Ma bucur sa constat ca Octavian Grigore a citit articolul de mai jos si a decis sa posteze pe pagina sa de Facebook un drept la replica, pentru care ii multumesc. Adevarul este, cu siguranta, undeva la mijloc, dar este important ca cele doua parti sa isi exprime punctul de vedere. Astfel, va invit sa cititi dreptul la replica al lui Tavi Grigore:

Referitor la declaratia domnului Nica, din articolul: http://www.incomodph.ro/…/3490-cristi-nica-managerul-csm-pl…

Tin sa precizez urmatoarele:
1. Din punct de vedere financiar salariul a fost negociat cu o comisie delegata de catre Primaria Orasului Ploiesti.
2.La nivelul restructurarii bugetului (reducerea bugetului prin eliminarea salariului pe care il aveam ) tin sa precizez ca echipa de seniori a CSM Ploiesti nu a avut buget propriu si a functionat din bugetul alocat intregii sectii de fotbal CSM, insemnand 7 echipe, 8 antrenori.
3. Cred ca pe domnul Nica, ca si coordonator al tuturor sectiilor sportive din cadrul CSM, ar trebui sa il preocupe performantele acestor echipe si nu sa faca previziuni privind situatile contractuale ale orasului Ploiesti. 
4.Intelegerea fenomenului fotbal de catre coordonatorul Nica este eronata vis-a-vis de ideea ca un joc poate fi castigat doar etaland echipamentul sau autocarul.Poate ca are o idee personala pe care trebuie sa o dezbata public!
5.O echipa de fotbal nou infiintata alcatuita din copii cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani in mare parte juniori (in numar de 12, din pepiniera proprie) are nevoie de timp pentru a obtine acele performante "rasunatoare" pe care le doreste domnia sa.
Nu sunt suficiente 28 de puncte in 11 etape?
6.Ca raspuns la situatia jucatorilor care activeaza in aceasta serie (nu gasesti un singur jucator de divizie C) mentionez ca exista jucatori care au activat la nivelul primelor 2 ligi nationale (Ciprian Pura, Daniel Chirita si altii) care chiar au cariere impresionante.
PS: Regret ca dl. Nica nu a avut puterea de caracter ca si coordonator al tuturor sectiilor din cadrul CSM Ploiesti sa imi comunice aceste lucruri personal ci s-a simtit obligat sa le declare in ziar. Imi rezerv dreptul la replica in aceeasi maniera.

Turneul de șah rapid - Cupa AUREL ZAMORA, ediția a II-a

Citeşte mai departe...Cel mai mare turneu de șah rapid organizat în România s-a desfășurat la Bușteni, în sala mare a Centrului Cultural “Aurel Stroe”. Cupa “Aurel Zamora” s-a aflat la cea de-a doua ediție și a reunit 130 de participanți din toată țara, maeștri sau începători, cu vârste cuprinse între 5 și 80 de ani. În opinia organizatorilor, Cupa “Aurel Zamora” este cel mai important dintre turneele similare organizate în ţară, iar această ediţie a fost mai reuşită decat cea de anul trecut.

Sistemul de joc a fost cel elvețian, în 9 runde, iar rezultatele au fost trimise la Federația Internațională de Șah pentru calculul variației elo șah rapid. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, în prezența lui Aurel Zamora, acum în vârstă de 84 de ani, cel care este unul dintre veteranii șahului românesc, participant activ la numeroase turnee de șah rapid organizate în România. Corina Peptan (multiplă campioană națională de senioare, campioană mondială de copii și juniori) a oferit premiile pentru categoria ”veterani”.

Turneul de la Bușteni a fost sprijinit de autoritățile locale și a acordat o atenție deosebită atât categoriei seniorilor șahului românesc, cât și copiilor și juniorilor pentru care este un turneu de pregătire în vederea campionatelor naționale pe echipe. Deși turneul a fost de tip “open”, fiecare jucător a primit diplomă de participare și medalie finală.

 

         Clasament:

 

 

Nr.

Nume, prenume

titlu

loc

1

Tomescu Vlad

Maestru International

I clasament general

2

Bida Mihai-Eugen

Maestru FIDE

II clasament general

3

Peptan Corina-Isabela

Mare Maestra Internationala

III clasament general

4

Burnoiu Nicolae-Costel

Maestru International

IV clasament general

5

Luncasu Raul-Ionut

Candidat de Maestru

V clasament general

6

Mitaru Dan

Maestru FIDE

I seniori > 50 ani

7

Tomoae Marian

Candidat de Maestru

II seniori > 50 ani

8

Arghirescu Marius

 

III seniori > 50 ani

9

Simion Nicolae

Candidat de Maestru

I seniori > 65 ani

10

Georgescu Gabriel-Ioan

Maestru FIDE

II seniori > 65 ani

11

Salageanu Petru-Gabriel

Maestru National

III seniori > 65 ani

12

Gavris Eugen

 

I seniori > 75 ani

13

Paune Florea

 

II seniori > 75 ani

14

Crampita Gheorghe

 

III seniori > 75 ani

15

Dedu Serban-Gabriel

 

I performanta elo

16

Mihalea Maria-Ioana

 

II performanta elo

17

Dobre Daniel-Alexandru

 

III performanta elo

18

Gheorghiu Alexandru-Dan

 

I baieti 14 ani

19

Serban Cristian-Stefan

 

I baieti 12 ani

20

Creanga Robert-Ionut

 

I baieti 10 ani

21

Tariceanu Victor

 

I baieti 8 ani

22

Mihalea Maria-Ioana

 

I fete 14 ani

23

Patru Alexandra-Ioana

 

I fete 12 ani

24

Armaczki Adriana

 

I fete 10 ani

25

Borza Mara-Florentina

 

I fete 8 ani

Cristi Nica, managerul CSM Ploiesti lamureste situatia eliminarii fostului petrolist Tavi Grigore. Intra sa vezi ce spune acesta

Citeşte mai departe...Unul dintre cititorii Incomodph.ro, pe numele de facebook Dragos Burghezu, ne-a atras atentia ca Octavian Grigore a fost dat afara de la CSM Ploiesti, din functia de antrenor al echipei de fotbal, fapt cu care nu era de acord. Asa cum am promis, am luat legatura cu Cristi Nica, managerul sprotiv al CSM Ploiesti pentru a aduce lamuririle cerute de cititorul nostru. Nu vreau sa monopolizez discutia pentru ca Nica a raspuns punctual la intrebarile noastre si a facut-o in asa fel incat speram ca a lamurit situatia. Daca Tavi Grigore se va simti nedreptatit ii asteptam dreptul la replica, dar pana atunci va invit sa cititi punctul de vedere al lui Cristi Nica:

“Unul dintre motivele pentru care Octavian Grigore a fost indepartat din functia de antrenor al echipei de fotbal, tine de considerente financiare. Suntem inr-o restructurare totala a clubului si incercam sa reducem, pentru ca se pare anul viitor bugetul nu va mai fi la nivelul acesta si trebuie sa supravietuim.

Citeşte mai departe...Anul trecut am avut undeva la 11 milioane de lei, daca nu ma insel, iar anul acesta se pare ca va fi undeva la 50-60% din cauza a ceea ce se intampla in oras. Stiti foarte bine, situatia liniilor de tramvai care daca nu vor fi finalizate pana lasfarsitul anului vor fi platitie din bani publici( n.r.- in cazul in care liniile de tramvai nu vor fi finalziate pana la 31 decembrie 2015, primaria Ploiesti nu va mai primi bani din fondurile europene si va trebui sa achite integral costurile ulterioare).

Al doilea motiv tine de criteriile sportive. Salariul domnului Tavi Grigore era undeva la 4.400 lei brut. Domnul Tavi Grigore, tot respectul pentru ce a fost, este un antrenor ok, dar pentru o echipa de Liga a VI-a, cu copii care s-au antrenat de la 8 ani, la care ai oarecari pretentii, sa joace cu unii care sincer sa fiu, improrpiu spus, dai cu goarna prin sat : haideti ca avem meci la ora 11.00 si sa fii pe locul IV la 8 puncte de prima clasata din punctul meu de vedere este o contraperformanta. Din punctul meu de vedere, niste copii care fac antrenament aproape in fiecare zi sa joace cu unii dela tara si sa ne bata aia… Sincer sa fiu ii batem numai cu echipamentul si cu pregatirea fizica, nici nu trebuie sa jucam. Adica avem un centru de copii si juniori care a functionat, s-au cheltuit undeva la 3,2 miliarde lei vechi salarii pe anul trecut si functioneaza de vreo 7-8 ani si nu avem nimic. Dai cu tunul ca sa gasesti un jucator care sa joace la Liga a III( Divizia C), poate la judet. Atunci de ce sa cheltuim banii?

Trebuie facuta o analiza pertinenta: mai functionam, ridicam nivelul sau nu mai cheltuim 3 miliarde?

Momentan de echipa se va ocupa Marcel Catinca, pentru ultimul meci din acest campionat, iar in pauza competitionala, alaturi de Lucica Radulescu sa gandim strategia. E clar ca vom merge pe performanta si nu se pune problema desfiintarii echipei. Este posibil ca, pe o anumita strategie, Tavi Grigore sa revina”.

Invitatie la gandire pentru Cezar Stoichiciu si Cristian Nica, printre paradoxurile CSM Ploiesti

Citeşte mai departe...Traim intr-o lume paradoxala. Ma uit la stirile despre CSM Ploiesti si il vad pe directorul Cezar Stoichiciu parafand un contract de jucator de  baschet cu Catalin Burlacu. Da, este o stire, dar oare ce transmite?

O bucurie, o dorinta de performanta? Poate…dar mai transmite un paradox. Ne bucuram si prezentam ca un succes aducerea la un club a unui barbat la apogeul carierei , in varsta de 38 de ani, si il prezentam ca pe un mare castig. Poate fi, dar asta inseamna ca avem un campionat slab si imi vine in minte campionatul de fotbal al Indiei, in care Adrian Mutu, un barbat de 38 de ani si el, era prezentat ca un star, dupa ce a stat un an pe tusa.

Nu vreau sa fiu gresit inteles, pentru ca am toata stima pentru cariera si omul Catalin Burlacu. Nu el este tema acestui articol, chiar daca asa pare. Ce vreau sa spun este ca vreau investitii in tineri de perspectiva, cu talent fulminant care sa creasca alaturi de Burlacu.

Si mai vreau ceva, iar dumneata domnule Stoichiciu, poti sa intri in istorie daca tii cont vrerea mea, care ste, cu siguranta a multor altor ploiesteni.

Vreau sa vad ca se creaza traditie la Ploiesti in sportul numit tenis de camp. Avem atatea modele feminine de la Simona Halep la Irina Begu si atatia copii care isi doresc sa le urmeze.

Exista antrenori care lucreaza independent, care se chinuie sa supravietuiasca din taxele platite de parinti, iar CSM Ploiesti este o structura administrativa care toaca bani multi si, de multe ori, fara folos. Invitatia la gandire si propunerea pentru crearea premiselor dezvoltarii acestui sport la Ploiesti este adresata si lui Cristian Nica, celalalt om din conducerea CSM.

Daca veti face  asta si veti da o sansa acestui sport si multor copii, domnule Stoichiciu si domnule Nica, veti merita respect. Daca nu, ramaneti la vechile obiceiuri.
Cu un plan riguros, fara cheltuieli abuzive si inutile, cu siguranta se poate face ceva pentru acest sport individual, care poate aduce onoare Ploiestiului si celor care i-au dat o sansa.

Protest al suporterilor Petrolului, in fata Palatului Administrativ: “Petrolul nu moare, traieste prin noi!”

Citeşte mai departe...Astazi, in jurul orei 18.30 va avea loc un protest de amploare al suporterilor echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, care au ajuns la capatul rabdarii nu numai din cauza contra-performantelor, ci si din alte cauze care tin de ineficienta managementului. Locul in care se vor strage patimasii suporteri este in Palatul Administrativ, unde isi vor sustine revendicarile pentru ca echipa sa scape de retrogradare si sa-si revina acolo unde a fost nu cu multi ani in urma, cand aducea atata bucurie suporterilor care umpleau stadionul Ilie Oana. La actiunea de astazi vor veni sigur 500 de suporteri, dar se doreste sa vina mai multi, undeva la o mie care sa scandeze sloganul acestei actiuni: “Petrolul nu moare, traieste prin noi!” si sa arate dragostea de care se bucura aceasta echipa in Ploiesti.

Revendicarile suporterilor sunt mult prea evidente pentru a nu se tine cont de ele daca se doreste redresarea echipei. Unul dintre suporterii cu care am discutat, Cosmin pe numele lui, ni le-a punctat si vi le aducem la cunostinta:

“Managementul prost, defectuos al conducerii clubului, dupa aceea al Primariei, al Consiliului Local, al SGU. Numai niste incapabili, asta e cuvantul.

Revendicari:

  1. Vrem, in primul rand, sa avem un alt investitor, pentru ca ce avem acum nu se poate spune ca este investitor
  2. Sa se faca o data lumina si cu SGU si cu Consiliul Local ca sunt o multime de zvonuri, cum ca unii ar vrea, ca altii nu ar vrea (n.r.- sa se implice)
  3. Ce se intampla cu stadionul Ilie Oana de arata in halul asta dupa patru ani de zile
  4. In principiul, noi vrem linistea la club, lucru care nu se poate cu actuala conducere, respectiv cu Daniel Capra pentru ca el taie si spanzura la club. Mai sunt cativa care acum nu mai snt pe la club, dar au contirbuit si ei la “succesul” asta rasunator din acest an, cum ar fi Marius Niculae cu toate combinatiile pe care le-a facut la Petrolul. Inclusiv Cosmin Contra. Au fost jucatori care au fost adusi pe bani multi si putine rezultate”.

Ca orice grup care se respecta, Cosmin ne-a mai spus ca cei care vor fi prezenti doresc sa propuna o serie de solutii, pentru ca sa se termine cu aceasta situatie. Iata care sunt aceste solutii, propuse de suporteri:

“S-a facut o oferta pentru achizitionarea clubului, in urma cu doua saptamani, de catre niste investitori. Dupa aceasta, a iesit Daniel Capra cu declaratia cum ca el are nevoie de un investitor puternic financiar. Ne intrebam si noi cum poate sa ceara asa ceva, cand el nu are nicio putere financiara.

Ajutorul din partea primariei asa cum se intampla la Craiova, Targu- Mures, Chiajna, Iasi. Sunt echipe care sunt ajutate de consiliile locale si judetene, iar la noi nu exista acest ajutor.

Luam in calcul si varianta socios. S-a mai incercat ceva prin 2010, cu Vivi Rachita, dar din “marele” program s-a ales praful. Eram 105 oameni care cotizau cu 80 lei pe an, dar a fost gandita ca suprtterul sa aiba un pic de implicare la club. Acum ar trebui facut un plan bun si consider ca ar fi functionala varianta aceasta cu socios, pentru ca este un oras destul de mare, sunt destui iubitori de fotbal.

Scoaterea actiunilor la vanzare si dupa aceea sa se faca recapitalizare pentru marirea capitalului social ( n.r.- listarea la bursa a actiunilor).

O solutie ar mai fi sa vina lumeala stadion, ca e urat ce se intampla. Inteleg ca sunt foarte multe frustrari, sunt oamenii suparati de ceea ce se intampla, dar sa nu uitam ca Petrolul a mai trecut prin perioade de-astea si trebuie sa fim alaturi de el si la bine si la greu.

Am putea face multe lucruri, doar sa existe un pic de implicare pentru ca, din fericire, avem oameni saritori si avocati si am putea sa facem multe lucruri frumoase. Alte solutii cu Daniel Capra la conducere nu stiu. E greu, indiferent de situatie!”, a mai adaugat Cosmin.

Asa cum am putut constata in urma acestei discutii nemultumirea fundamentala a suporterilor este la adresa lui Daniel Capra, care ar trebui sa se gandeasca serios ce va face cu echipa si, mai ales, sa nu se joace cu orgoliul ranit al suporterilor. Bine ar fi sa fie deschis la a vinde clubul unui investitor sau sa se aseze la masa tratativelor pentru a gasi cea mai buna solutie atat pentru el, cat si pentru Ploiesti, pentru Petrolul si, mai ales, pentru acesti minunati suporteri. Cateva solutii le-am prezentat mai sus si sunt destul de viabile pentru a fi luate in seama.

Suporterul Cosmin a mai spus un lucru de notat la adresa lui Daniel Capra, care ar trebui sa-I dea serios de gandit acestuia: “Sa ne gandim ca niste cetateni simpli: ce stie lumea despre Daniel Capra? Ca a fost condamnat, ca a fost arestat, ca a pierdut restaurantul la camatari, ca a facut combinatii ilegale cu petrol, ca are o multime de dosare penale pentru fraude. S-a ajuns prea departe si consider ca numele de Petrolul asociat cu acest om este deja mai grav decat orice alt lucru, adica s-a terfelit numele de Petrolul de prea multe ori si nu cred ca mai este cazul. Daca ar avea un pic de respect fata de suporteri, fata de echipa ar trebuie sa iasa si sa spuna cati bani vrea si sa ne lase. Numai ca mai sunt bani de intrat in club, mai avem drepturile TV de circa un milion de euro care trebuie sa mai intre prin ianuarie”.

Pe cei care iubesc Petrolul ii indemn la solidaritate. Este momentul sa fim solidari cu orice cauza dreapta!

Sursa foto: observatorulph.ro

Visul unui tanar fotbalist prinde contur, dar are nevoie de ajutor ca sa se materializeze. Cristi Vlad i s-a alaturat

Citeşte mai departe...Gabriel Georgescu este un tanar de 22 de ani, impliniti pe 18 ianuarie, care si-a pus in cap sa isi indeplineasca un vis, acela de a fi patronul unei echipe de fotbal. Pentru inceput a pornit de la a construi o echipa de minifotbal, iar aceasta idee s-a materializat in anul 2014, dupa ce un prieten l-a invitat sa joace fotbal la el in echipa. Dupa ce s-a inteles sa joace in echipa prietenului, la doua spatamani dupa dis cutie, a fost anuntat ca ca echipa nu va mai fi inscrisa in campionat.

Asa cum se intampla oamenilor puternici dupa un esec, Gabriel s-a mobilizat si alaturi de un coleg a intemeiat propria echipa ce poarta numele MFC Ploiesti si a plecat la drum, pornind de jos de la Liga de Amatori. Trebuie sa spunem ca desi are o varsta frageda, Gabriel Georgescu a jucat pe la diferite echipe de juniori, cum ar fi : Unirea Teleajen , Conpet Ploiesti si Astra Ploiesti, in perioada 2010-2013.

„ De cand am pornit la drum cu aceasta echipa, am tot cautat jucatori, intr-un an au trecut pe la echipa 21 de jucatori, nivelul de joc devenind din ce in ce mai ridicat. Am constatat ca este nevoie de cineva cu experienta. Tinand cont ca o echipa din seria noastra l-a adus pe ex-dinamovistul Georgian Paun, m-am gandit sa ii propun lui Cristi Vlad o revenire in iarba, chiar la echipa mea .  Cunoscandu-l si apreciindu-l  din perioada CSM Ploiesti, FC Ploiesti cand a pus umarul la promovarea in prima liga a Petrolului, am zis ca este exact ceea ce ne trebuie acum,am luat legatura cu el si a fost de acord fara sa stea prea mult pe ganduri :, ned-a spus temerarul patron de echipa de minifotbal.

Gabriel stie ca totul are un inceput si nu se teme de greutati, vand chiar intelepciunea sa inteleaga ca „o echipa puternica se formeaza incepand de jos, sa fie un grup unit si usor, usor sa ajungem acolo unde ne propunem si anume in ...Liga A!”, mai spune Gabriel.

Costurile lunare obligatorii, spune patronul MFC Ploiesti, sunt de 280 lei, adica  fiecare echipa trebuie sa plateasca pe meci suma de 80 de lei,  bani din care se platesc arbitrii  si inchirierea terenului. Despre celelalte cheltuieli aferente deplasarilor, echipamentelor, hranei, Gabriel s-a jenat sa ne spuna, el cautand sprijin financiar pe langa cel pe care il primeste de la doua persoane din Ploiesti al caror nume nu a vurt sa il mentioneze.

„ Pe viitor,daca as mai gasi un sponsor ,as vrea sa dau si niste prime ,de exemplu..la 3 victorii consecutive sa primeasca fiecare jucator 20-25 de lei”, a marturist Gabriel Georgescu in timp ce ma gandeam la primele colosale si fotbalul de duzina din Liga nationala de fotbal. Inca nu l-am vazut la treaba pe Gabriel, dar mi-a spus cu mandrie ca este atacant si in 35 de meciuri a marcat 31 de goluri. La ce atacanti are Petrolul, poate n-ar fi rau sa se uite cineva si spre echipa MFC Ploiesti.

Componenta lotului este : Serban Mihai, Alin Horne ( portari) , Ionescu Daniel, Miu Sebastian , Jipa Ionut , Bojoaga Theodor ( fundasi) , Cristi Vlad, Ivan Irinel, Popa Leonard ,Ghica Florin ( mijlocasi) , Arnautu Bogdan si Georgescu Gabriel (atacanti), iar antrenori-jucatori sunt Gabriel Georgescu si Ivan Irinel.

Cea mai placuta amintire este - Echipa fiind infiindata de putin timp , Intamplari frumoase impreuna nu prea am avut,ceea ce imi aduc aminte cu bucurie a fost „meciul din turul acestui sezon, impotriva rivalei Pogal Almax, meci castigat de noi in ultima secunda a meciului cu un gol de generic, obtinand 3 puncte importante in lupta pentru castigarea campionatului”.

Cei care vor sa sustina echipa MFC Ploiesti sau sa ii vada la joc se pot deplasa la terenul Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti sau pot intra aici:

Site : http://mfcploiesti.webnode.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/MFC-Ploiesti-333265066825603/?fref=ts

Gabriel mi-a promis ca daca echipa sa va lua campionatul ma va invita la festivitatea de premiere, iar eu promit acum ca voi face tot posibilul sa onorez aceasta invitatie. Dar, pana atunci, campionatul trebuie castigat si pe aceasta cale Gabriel iti tin pumnii tie si echipei tale.

Hai MFC Ploiesti!

Volei// Final de turneu cu o victorie clară

Citeşte mai departe...Astăzi, Tricolorul LMV Ploiești a deschis ultima zi a Cupei „Radu Zamfirescu”, organizată la Craiova, jucând în compania echipei Banatul Caransebeș. După două jocuri bune, dar pierdute în cele din urmă, cu gazdele de la SCM „U” Craiova și cu Arcada Galați, ambele formații care urmează să evolueze în cupele europene, jucătorii pregătiți de Marian Anton și Mădălin Marinescu se confruntau cu echipa din Caransebeș într-un duel pentru locul al treilea din cadrul turneului.

Tricolorul LMV se mai întâlnise cu Banatul Caransebeș într-un meci oficial, la turneul de baraj din urmă cu două sezoane, în care ploieștenii au câștigat duelul direct, dar bănățenii au fost cei care au promovat.

La meciul disputat astăzi la Craiova, echilibrul primului set s-a rupt de la scorul de 7:7, când Tricolorul LMV a reușit trei puncte consecutive. Apoi, ploieștenii și-au dublat ecartul, ducând scorul la 15:9. Diferența de șase puncte s-a menținut până spre final, când Banatul Caransebeș a salvat două mingi de set, însă nu a făcut decât să amâne inevitabilul, Tricolorul LMV impunându-se cu 25:20.

Setul secund a fost controlat de Tricolorul LMV, care s-a distanțat încă din start, scor 5:1. A menținut, apoi, o diferență constantă de trei-patru puncte, după care, de la 11:8, și-a majorat ecartul printr-un parțial de 4:1. Diferența a continuat să crească, ajungând la 19:11, respectiv 21:12. Bănățenii au oprit avântul ploieștenilor, prin două puncte succesive, dar nu au putut pune presiune, Tricolorul LMV câștigând setul cu scorul de 25:16.
Continuarea AICI...

Newsletter

  1. Comentarii
  2. Noutati
  3. Top Stiri

Facebook

Statistici

Vizitatori
1060
Articole
3420
Număr afișări articole
7429119
Vizitatori

Statistici

Azi201
Ieri476
Saptamana677
Luna8818
Total2738009

Currently are 38 guests and one member online

Sondaj

Sunteti multumit de primarul ADRIAN DOBRE?

Conect

Parteneri

Telefoane utile

Apel unic de urgenta
112
CJ Prahova
0244/597171
IPJ Prahova
0244/595.340
Garda de mediu
0244/544.495
Ag. Ptr. Protectia Mediului
0244 / 544.134
Telefonul primarului
0800.800.884
Protectia consumatorului
0244/ 576.436
Prefectura Prahova
0244/ 51.45.45
Electrica
0244/ 929; 0244/ 405.701
Distrigaz
0244.597.786
Apa Nova
0244.407.600
Anticorupţie
0800.806.806

Autentificare

Copyright © 2018 INCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.